VRP architecten             

In 2018 hebben Maria Haag architectuur, Hekkenbergarchitects en VRP architecten de krachten gebundeld en zijn we verder gegaan onder de naam VRP architecten.

Vanuit Maria Haag architectuur werkten we al bijna tien jaar met veel plezier aan mooie uiteenlopende architectuuropdrachten, renovatie en herbestemming van onder meer onderwijsgebouwen, kantoren, woningen en winkels.

Hekkenbergarchitects werd geleid door Joris Hekkenberg en hield zich vanuit Rotterdam al
vijftien jaar bezig met aansprekende architectuuropdrachten, onderzoek en strategisch ruimtelijk advies.

Sinds de oprichting in 1968 heeft VRP architecten als fullservicebureau zijn naam gevestigd met een groot aantal opdrachten voor nieuwbouw, renovatie, herbestemming en interieurontwerp op het gebied van wonen, werken en zorg in heel Nederland.

Maria Haag en Joris Hekkenberg vormen nu de directie van VRP architecten.
Meer weten? Neem contact op of kom langs.

VRP architecten b.v.
Conservenweg 28
Roelofarendsveen
tel. 071 3319003
www.vrparchitecten.nl

Geopend

1 Februari is de Rabobank aan het Stadsplein in Capelle aan den IJssel feestelijk geopend!

(fotografie: Stijnstijl fotografie)

Stadmakerscongres 2017: Het Eengezinsappartement

Woonlab 010 presenteert de uitgave Eengezinsappartement waarin de uitkomst van de Rotterdamse prijsvraag Gezinnen in de Stad is geanalyseerd.
Ook onze inzending 'Hogerop' wordt aangehaald in deze publicatie. "We ontwikkelen flexibele eengezinswoningen van twee lagen, met  buitenruimte die net als de voortuin en de stoep identiteit, privacy, ontmoeting en ruimte voor spelende kinderen biedt. De twee lagen zorgen voor de duidelijke scheiding van openbare en privé zones binnen de woning."
In samenwerking met Hekkenbergarchitects.

Interview met Maria Haag in tijdschrift voor Human Factors

Mooi filmpje gemaakt door OWA

Spinoza Hall Utrecht

Publicatie in de PI - Project & Interieur

Spinoza Hall Universiteit Utrecht

De Spinoza Hall Utrecht is opgeleverd en in gebruik.
6 Oktober 2015 is de Spinoza Hall feestelijk heropend!

Klik hier voor projectinformatie


Rabobank Rotterdam

Inmiddels hebben vrijwel alle bankfilialen van de Rabobank een facelift gehad. Sommige vestigingen hebben een gehele verbouwing ondergaan, anderen vooral ingrijpende aanpassing aan het intereur van de bankhal.
Zo worden de klanten nu overal op dezelfde manier op flexibele wijze geholpen. De bank is herkenbaar en toch heeft elke vestiging zijn eigen identiteit gekregen.

Wij hebben het gehele traject verzorgd voor de Rabobank: Van conceptontwikkeling, programma van eisen, plan van aanpak, ontwerp tot en met directievoering.