Voor wie

Heeft u huisvestingsvragen voor uw bedrijf of instelling, verbouwplannen voor uw woning, nieuwbouwplannen of wilt u beleggen in vastgoed? Bent u vastgoedeigenaar en u overweegt transformatie of renovatie? 

Neem dan op tijd contact met ons op. Hoe eerder wij met u mee kunnen denken, hoe vlotter de besluitvorming en het proces verlopen. Wij denken met u mee over ruimtelijke mogelijkheden, technische haalbaarheid, uitvoering, financiële haalbaarheid en kostenbesparing. Wij hebben kennis van juridische aspecten en wij helpen u de procedures vlot te doorlopen.
Wij zijn ontwerpers en probleemoplossers, wij communiceren graag met beeld. Wij maken voor u onze ideeën snel en helder inzichtelijk aan de hand van ruimtelijke impressies en duidelijke beelden.

Wij hebben veel ervaring met het werken binnen grotere organisaties. Wij helpen u met de interne communicatie van veranderingen door bijvoorbeeld workshops te organiseren met gebruikers en andere betrokkenen.

Onze specialiteit is de oplossing.
Het proces is ons werk maar ons doel is het resultaat: een mooie ruimtelijke oplossing die uw woon-, werk-, leer- en leefomgeving sterk verbetert zonder dat daarbij concessies worden gedaan.