In aanbouw

Aan de nieuwe bankhal in Capelle aan den IJssel wordt hard gewerkt, gereed in januari 2018!


Stadmakerscongres 2017: Het Eengezinsappartement

Woonlab 010 presenteert de uitgave Eengezinsappartement waarin de uitkomst van de Rotterdamse prijsvraag Gezinnen in de Stad is geanalyseerd.
Ook onze inzending 'Hogerop' wordt aangehaald in deze publicatie. "We ontwikkelen flexibele eengezinswoningen van twee lagen, met  buitenruimte die net als de voortuin en de stoep identiteit, privacy, ontmoeting en ruimte voor spelende kinderen biedt. De twee lagen zorgen voor de duidelijke scheiding van openbare en privé zones binnen de woning."
In samenwerking met Hekkenbergarchitects.Interview met Maria Haag in tijdschrift voor Human Factors


Mooi filmpje gemaakt door OWA

Spinoza Hall UtrechtPublicatie in de PI - Project & InterieurSpinoza Hall Universiteit Utrecht

De Spinoza Hall Utrecht is opgeleverd en in gebruik.
6 Oktober 2015 is de Spinoza Hall feestelijk heropend!

Klik hier voor projectinformatie

 


Rabobank Rotterdam

Inmiddels hebben vrijwel alle bankfilialen van de Rabobank een facelift gehad. Sommige vestigingen hebben een gehele verbouwing ondergaan, anderen vooral ingrijpende aanpassing aan het intereur van de bankhal.
Zo worden de klanten nu overal op dezelfde manier op flexibele wijze geholpen. De bank is herkenbaar en toch heeft elke vestiging zijn eigen identiteit gekregen.

Wij hebben het gehele traject verzorgd voor de Rabobank: Van conceptontwikkeling, programma van eisen, plan van aanpak, ontwerp tot directievoering.